Porti din fier forjat

Porti din fier forjat

Ce-a pus bunicul in poarta casei sale?

A pus un soare mare ca o „floare”‘

A pus si multe „c”-uri – semne de-ntrebare

Pe care viata i le-a scos in cale..

Si „virgule” ca dupa fiecare incercare

Si a mai pus si „cercuri”, mari si mici

Ca painea calda si ca mucenicii sfinti…

Si varfuri indreptate catre cer.

Cand il privea cu ruga si mister.

Le-a pus pe toate-n poarta lui de fier forjat,

Le-a pus si a plecat…

Mi le-a lasat drept mostenire mie

Sa le privesc la greu, dar si la bine

Cu aceiasi dragoste si cu uimire,

In fiecare zori de zi si dimineti senine.

Asta a pus bunicu-n poarta lui de fier forjat,

Le-a pus si a plecat…

Sa ne amintim de el cu drag!

Va asteptam in depozitele de fier forjat Sendone de unde va puteti achizitiona profile si elemente din fier forjat,faurite cu maestrie si respect fata de acest rezistent si durabil material.Suntem prezenti pentru dumneavoastra in locatii importante precum: Buzau,Bucuresti,Ploiesti,Brasov,Bacau,Ramnicu Sarat,Slobozia,Focsani si online pe www.sendone.ro

Porti din fier forjat
Porti din fier forjat
Porti din fier forjat
Porti din fier forjat
Porti din fier forjat
Porti din fier forjat
Porti din fier forjat
Porti din fier forjat

 

Oferte fier forjat

                                                 Oferte fier forjat pentru casa ta

Pas cu pas suntem mai aproape de primavara si de sarbatorile pe care primavara le aduce.De aceea te invitam sa faci o incursiune printre modelele de elemente din fier forjat pe care le gasiti disponibile in magazinele noastre de fier forjat si sa alegi pentru casa ta un…. martisor din fier forjat.Poti opta acum sa iti innoiesti locuinta ta cu o poarta de fier forjat,balustrade din fier forjat,balcon din fier forjat,mobilier din fier forjat sau de ce nu chiar o decoratiune de fier forjat.

Fierul forjat este cel mai recomandat pentru decoratiuni precum sfesnice,lampadare sau suporturi pentru sticlele de vin.Pe langa trainicia si rezistenta acestui material,atunci cand o sa-l vezi imbinat o sa realizezi frumusetea si eleganta acestui metal,care odata folosit  va schimba interiorul oricarei case.

www.sendone.ro

Speram ca oferta noastra de elemente din fier forjat sa va satisfaca dorintele si sa ne contactati pentru a colabora si pentru a va ajuta sa aveti casa la care ati visat!

balustrada fier forjat
Balustrada fier forjat
Gard din fier forjat
Gard din fier forjat
Poarta din fier forjat
Poarta din fier forjat

 

Mobilier gradina
Mobilier gradina

 

Decoratiuni fier forjat
Decoratiuni fier forjat

 

Varfuri din fier forjat

Varfuri din fier forjat

Vreti sa va faceti o poarta de fier forjat sau un gard de fier forjat si inca nu sunteti hotarat?Atunci cu siguranta o sa aveti nevoie de varfuri din fier forjat pentru a da o terminatie frumoasa lucrarii dumneavoastra.

Fie ca alegeti sa confectionati un model de porti din fier forjat simplu sau mai complex,puteti opta pentru alegerea varfurilor din fier forjat.Varfurile din fier forjat sunt printre cele mai folosite elemente din fier forjat,pentru a da o finalitate portilor din fier forjat.

Pe langa varfuri veti gasi tot ceea ce aveti nevoie pentru porti,garduri,grilaje,balcoane , balustrade din fier forjat sau de ce nu decoratiuni din fier forjat.Livram din stoc oriunde in tara varfuri fier forjat,elemente fier forjat,ornamente,teava amprentata,platbanda amprentata,accesorii si vopsea pentru fier forjat.

Va asteptam sa ne desoperiti produsele noastre fie online pe www.iti-faci-singur-fier-forjat.ro fie in magazinele noastre din Bucuresti,Slobozia,Ploiesti,Bacau,Brasov,Buzau,Ramnicu Sarat si Focsani.

Varfuri din fier forjat
Varfuri din fier forjat

 

Varfuri din fier forjat
Varfuri din fier forjat

 

Fier forjat-Catalog elemente fier forjat

Fier forjat

              Indiferent ca vorbim de o locuinta cu aer rustic sau modern , elementele si ornamentele din fier forjat se pot incadra perfect in ambient daca sunt alese cu grija. In linii cat mai simple sau ornamentate cu motive florale realizate cu ajutorul frunzelor si florilor din fier forjat si a profilelor amprentate lucrarile din fier forjat pot da casei si gradinii tale note de distinctie si eleganta.

      Deoarece ca si dumneavoastra ne plac lucrurile frumoase si de calitate, rezistente in timp va propunem o vizita in depozitele noastre de fier forjat.Veti gasi aici o gama variata de articole din fier forjat de cea mai buna calitate.Noi,prin Sendone,ne-am gandit sa cladim o firma cu elemente si profile amprentate din fier forjat pornind de la  aspecte precum  durabilitate,rezistenta in timp,frumusete.

     Prin tot ceea ce facem dorim sa venim in intampinarea clientilor nostri,sa le intelegem dorintele,sa-i consiliem in alegerea modelului,sa calculam necesarul de material pentru lucrarile din fier forjat dorite.Lucram in permanenta la innoirea portofoliului de produse si punem pe primul loc clientul si calitatea.

    Pentru a fi cat mai aproape de clientii nostri am creat si acest catalog online   unde gasiti produse care va pot inspira in alegerile dumneavoastra.

      www.elemente-din-fier-forjat.ro