Mobilier din fier forjat

 

                        Mobilier din fier forjat

Mobilierul din fier forjat poate fi conceput fie pentru interiorul locuintei dumneavoastra fie pentru exterior.Va invitam sa vizualizati produsele disponibile pe www.mobilierdinfierforjat.ro si sa va alegeti din zecile de modele prezentate aici,acel produs care va este necesar pentru casa dumneavoastra.

Produsele noastre sunt oarecum unicate de la comanda la comanda pentru ca nu executam mobilier decat la cerere.

Pentru a va starni curiozitatea, va prezentam cateva produse confectionate din fier forjat cum ar fi: accesorii baie, accesorii bucatarie, aplici, comode si toalete, cuier, etajere, foisoare, gornize draperii, masute, mese, oglinzi, paturi, scaune, sezlonguri, suport flori, suport prosop, suport reviste, suport sticle, suport umbrele, suporturi .

O tehnologie speciala de patinare a mobilierului din fier forjat mareste si mai mult asemanarea acestuia cu un material de natura vie. Abia dupa ce atingi manerul canapelei sau cuierul pentru haine realizezi ca este vorba, de fapt, chiar despre fier forjat. Frumusetea elementelor facute din fier forjat nu pare niciodata demodata, ba dimpotriva, introduce o nota de exclusiv si se potriveste oricarui stil de amenajare.

Povestea masutei fier forjat

La o masuta fier forjat

Dantelata, patinata,

Un baiat sta langa-o fata

Prin arabescuri delicate

Ii spune o poveste veche:

Cum doua inimi s-au legat

Printr-un sarut pasionat

Langa-o … masuta fier forjat!

 

Masuta fier forjat
Masuta fier forjat

 

 

Fier forjat

           Fierul forjat un produs in tendinte

   
   Fierul forjat este un material dur dar care poate lua prin prelucrare forme diferite,rezultand obiecte diverse,elegante si in acelasi timp foarte stabile si durabile. Asociat cu culorile si materialele potrivite, fierul forjat poate oferi un farmec aparte locuintelor noastre.
   O arta veche, pastrata aproape neschimbata de-a lungul veacurilor, serveste astazi,intr-o lume nesigura,la protejarea ferestrelor si usilor ,la realizarea portilor si gardurilor si a unei diversitati de obiecte de uz casnic si obiecte decorative.
  Cu elementele din fier forjat comercializate prin depozitele Sendone puteti realiza tot ce va doriti din fier forjat. Veti gasi toate elementele din fier forjat necesare lucrarilor dumneavoastra precum:c-uri si s-uri fier forjat,elemente spiralate fier forjat,cercuri simple si melcate fier forjat,frunze si flori fier forjat,ornamente centrale fier forjat,panouri gata lucrate fier forjat,elemente de balustrada,montanti drepti si curbati,varfuri fier forjat ,bara amprentata si rasucita,teava amprentata fier forjat diferite dimensiuni,platbanda amprentata si mana curenta diferite dimensiuni si modele, diverse accesorii necesare lucrarilor din fier forjat.
  Nu va limitati imaginatia si explorati acest univers in care eleganta
da tonul si unde combinatiile de forme si culori sunt nelimitate!
Fier forjat
Fier forjat